מתכון סלט פסטה וירקות

חומרים
1 חבילה פסטה קצרה (למשל “ברגים” או “צינורות”)
1כף שמן זית או קנולה
3 שיני שום פרוסות
400 גרם ברוקולי, מופרד לפרחים
3 קישואים, פרוסים לעיגולים
1 מלפפון, פרוס לעיגולים
2 כפות רוטב סויה
1 כף קטשופ מופחת קלוריות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3 כפות עירית קצוצה
2 פרוסות  גבינה צהובה עמק 9%

אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים.
2. בינתיים מחממים את השמן במחבת ומשחימים את פרוסות השום. מוסיפים את פרחי הברוקולי, הקישואים והמלפפון, ומערבבים היטב. אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט שמן.
3. יוצקים את עם רוטב הסויה, מוסיפים את הקטשופ ומתבלים. מבשלים כ-7 דקות נוספות על אש קטנה, תוך ערבוב.
4. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומקפיצים יחד עם הרוטב. מעבירים לקערת הגשה או לצלחות אישיות. מקשטים בעירית קצוצה וברצועות גבינה צהובה.
תחליף לחם, מכיל ויטמינים, מינרלים, סיבים ופיטוכימיקלים. קל להכנה ומשביע.

תפריט דיאטה לקיץ- בשיטת דיאטת הלחם

בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז

זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.