-
מתפתים לאכול עוד ועוד מסיר הפסטה? בשלו סיר פסטה, חלקו לשקיות מנות לצריכה אישית (1-1.5 כוסות) לשימוש מאוחר יותר. כך תקבלו מנה אישית וכל מה שידרש זה להכין רוטב לפסטה
-
מטגנים ומפחדים מכמויות השומן? אם אתם רוצים לטגן משהו פחמימתי כמו לחם/תפוח אדמה וכדומה – העדיפו אפייה או השתמשו בתרסיס שמן. אם מטגנים במחבת עם שמן עדיף לטגן מזונות חלבונים כמו עוף, דג וביצה שאינם סופחים הרבה שמן
-
מתעצלים להכין סלט ובסוף מוצאים את עצמכם מנשנשים דברים אחרים? הכינו סלט מראש שתוכלו לנשנש מתי שיתחשק (לא נורא אם יש פחות ויטמין C – זה עדיין עדיף מלא לאכול סלט כלל)
-
מתפתים לאכול שטויות? פנו מהבית פיתויים. אף אחד לא זקוק להם – לא אתם ולא בני משפחתכם.
-
מכינים סלט בריא? אל תוסיפו לו שפע רטבים, אגוזים ופירות יבשים. תשאירו את הסלט סלט מקסימום תוסיפו כף שמן זית/טחינה, מיץ לימון – טעים ובריא
-
אוהבים מתוק בארוחת ארבע? דאגו שתהיה לכם בבית ריבה דיאטטית ומרחו לכם שכבה דקה בכריך לצד שתייה חמה – פינוק אמיתי
- מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל , תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.