רכיבים
• 300 גרם חזה עוף או הודו טחון
• 1 סלסלת פטריות שמפניון שטופות וחתוכות
• 50 גרם אורז בסמטי לבן
• 1 בצל יבש
• 100 גרם רסק עגבניות
• 1-2 כפות שמן קנולה
• מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
• מחממים במחבת מעט שמן קנולה ומוסיפים בצל קצוץ, מטגנים עד הזהבה ,מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.
• מוסיפים בשר טחון , אורז ומלח, מערבבים היטב ויוצרים מהתערובת כדורים.
• מטגנים את כדורי הבשר בשמן שנותר במחבת ומסירים מהאש.
• במחבת עמוק יוצקים מעט מים ורסק ליצירת רוטב עגבניות, מוסיפים את הכדורים המטוגנים ומבשלים עד שמוכן.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב.
ואם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר עכשיו