רכיבים :
• 1/2 ק”ג סלמון חתוך לפרוסות עבות
• 3 פלפלים אדומים
• כוס שעועית ירוקה
• 2 גזרים חתוכים לעיגולים
• 3 כפות שמן זית או קנולה
• 3 כפות מיונז דל קלוריות
• מיץ מ-1/2 לימון
• 10 גר’ אורגנו
• מלח ופלפל לפי טעם
אופן ההכנה :
1. רוחצים את פרוסות הסלמון ומזליפים עם מיץ לימון.
2. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הסלמון ומטגנים קלות משני הצדדים.
3. מוסיפים מיונז, אורגנו, מלח ופלפל לפי טעם וממשיכים לאדות עד שהדג מוכן.
4. במחבת נוספת מקפיצים שעועית ירוקה , פלפלים וגזר במעט שמן.
5. מוסיפים את הירקות המוקפצים לסלמון ומוסיפים את הרוטב שנשאר על המחבת, מערבבים קלות ומגישים.
6. לאכול חם! בתאבון
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.