8 מנות, כל מנה = 1/2 כריך = כריך לחם קל
רכיבים :
• 8 פרוסות לחם חיטה מלאה
• 3 כפות כרוב לבן חתוך דק מאוד
• 3 כפות חומץ בלסמי
• שקית ממתיק מלאכותי
• 2 כפות שמן זית
• 1 כף אבקת מרק עוף
• 4 פרוסות גבינה צהובה 15% שומן (או 9% שומן)
אופן ההכנה :
1. במחבת חם עם ספרי שמן לאדות כרוב כ-5-6 דקות, להוסיף חומץ, ממתיק מלאכותי, אבקת מרק, לכסות ולהמשיך לאדות עוד 5 דקות.
2. לשים על 4 פרוסות לחם פרוסת גבינה צהובה וכרוב מאודה ולכסות בפרוסת לחם ריקה.
3. לשים את הכריכים לטוסטר ל-6-7 דקות.
4. לחתוך לחצי באלכסון ולהגיש מייד.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
ואם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר עכשיו