דייסת שיבולת שועל

דיסת שיבולת שועלדייסת שיבולת שועל

1 מנה

4-3 כפות שיבולת שועל

1 -1 כוסות מים

כוס חלב

ממתיק מלאכותי לפי הטעם או סטיביה

1 כפית שטוחה קינמון

מבשלים שיבולת שועל במים כ־ 10 דקות. אם משתמשים בשיבולת שועל

מעובדת, יש להכין לפי הוראות היצרן.

מוסיפים חלב, ממתיק מלאכותי או סטיביה וקינמון ומבשלים כ־ 5 דקות

נוספות.

מורידים מהאש ומשאירים מכוסה כ־ 7 דקות.

בתיאבון!

 

המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.

 

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר