חיטה עם צימוקים
4 מנות
כל מנה = סנדוויץ‘ מלחם קל
מתאים לטבעונים
3 כוסות חיטה מבושלת
3 כפות חומץ
3 כפות מיץ תפוזים
3-2 שקיות ממתיק מלאכותי או סטיביה
4-3 כפות צימוקים
1 בצל סגול
4-3 ג בעולי סלרי
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
בסיר קטן מערבבים חומץ, מיץ תפוזים וממתיק מלאכותי או סטיביה.
מביאים לרתיחה ומוסיפים צימוקים.
מנמיכים את האש ומבשלים כ־ 3 דקות. מסירים מהאש.
קוצצים בצל סגול וסלרי לקוביות קטנות ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את החיטה המבושלת, שמן הזית ומיץ הלימון ויוצקים מעל את
תכולת הסיר הקטן.
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל ומלח לפי הטעם. מערבבים היטב ומגישים.
אפשר לשמור במקרר עד 3 ימים.
בתיאבון!
המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר.