4 מנות, כל מנה = 1/2 פיתה = כריך מלחם קל
רכיבים :
• 2 פיתה קלה מקמח מלא
• 6 ביצים קשות
• 1 כף מיונז דל קלוריות
• 2 כפות חרדל
• מלח ופלפל לטעם
• 1/2 בצל יבש חתוך דק
• 2-3 כפוץ סלרי חתוך דק
• חבילה של עלי בייבי
• 1-2 מלפפונים חתוכים לעיגולים דקים
אופן ההכנה :
1. לערבב מיונז, בצל, וסלרי, להוסיף פלפל ומלח.
2. לחתוך ביצים דק, לערבב עם מיונז וסלרי.
3. לחתוך פיתות לחצי, למלא כל חצי פיתה בעלי בייבי וכמה עיגולים של מלפפון, ולהכניס כף של תערובת ביצים (קרה).
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב.
ואם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר עכשיו