כריכים הם חלק בלתי נפרד מהתפריט שלנו. מה כדאי לשים בפנים כשקונים כריך במסעדה? ד”ר אולגה רז ונגה ניר נאמן יצאו לבדוק בתוכנית “הכל כלול” בערוץ 10.
כריכים עם ירקות יכולים להיות מאוד בריאים לדוגמא: כריך פורטבלו, כריך אנטיפסטי וכדומה, רצוי לבחור בירקות לא מטוגנים למשל פלפל קלוי, חציל קלוי וכדומה
כריכים בשריים: עדיף לבחור חזה עוף, סלמון ורוסטביף על פני קורנביף שעשיר מאוד בשומן
במסגרת התוספות אפשר למרוח קצת פסטו ועגבניות מיובשות – אומנם מכילים שמן אבל בסה”כ בריאים וניתן לשים מהם במידה, גבינות שמנות עדיף להחליף בגבינות רזות וכמובן שחרדל עדיף תמיד על מיונז
לצפייה בסרטון:
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז בטלפון מספר 0524266934 או 036094147 צרו איתנו קשר עכשיו.