ד”ר אולגה רז מסבירה על בחירת לחמים בתוכנית של פרופסור קרסו.
יש תבואות שונות שניתן להכין מהן לחם: חיטה, כוסמין (חיטה עתיקה), שיפון וכו’. כולם די דומים.
איזה לחם לבחור?
רצוי לבחור לחם חי/מלא – מכיל יותר ויטמינים, סיבים והספיגה של הסוכר יותר הדרגתית בדם. איך נדע? לא לפי הצבע שיכול להיות סתם צבע. בדקו את תווית הרכיבים – הרכיבים מסודרים בסדר יורד והרכיבים הראשונים צריכים להיות קמחים מלאים.
איזה לחם לבחור בדיאטה?
לחם לא משמין. מה שמשמין זה מה שאוכלים איתו בד”כ – ממרחים בכמויות או לחם ליד ארוחות עשירות. אם אוכלים לחם עם קצת ממרח זה לא משמין וזו ארוחה נהדרת, בריאה וקלה להכנה ולאכילה. אפשר לבחור לחם מלא או קל. לחם קל יותר אוורירי ומכיל פחות קמח מלחם רגיל ולכן הערך הקלורי יהיה נמוך יותר וזה יכול להקל את ניהול הארוחות והמשקל. אם חותכים לחם רגיל לפרוסות דקות זה גם יכול להתאים מאוד.
לצפייה בסרטון:
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו קשר עכשיו.