חלב קר בבקבוק או בקרטון, רגיל או מופחת סוכר, מועשר ולא מועשר – איך בוחרים?
קודם כל נסתכל על אחוזי החלב – רצוי שאחוזי החלב יהיו גבוהים, כדאי לשים שברוב סוגי השוקו יש כמות גדולה מאוד של סוכר ולעיתים גם שומן. כשמסתכלים על רשימת הרכיבים והערכים התזונתיים זה ל-100 מ”ל כך שבסופו של דבר מקבלים בכוס מקבלים כמות גדולה יותר – של סוכר ושל קלוריות. מערכיו ניתן להבין שלמרות שיש בו חלבון וסידן שוקו הוא עדיין ממתק רק משופר. לגבי שוקו דיאט – בהחלט ניתן לצרוך שוקו דיאט, היום המחקרים לא מראים על נזק כלשהו בעוד שאת הנזק מסוכר כולם כבר מכירים.
צפו בד”ר אולגה בתוכנית “הכל כלול” בערוץ 10 על בחירת שוקו
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצת הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו.