4 מנות, כל מנה = 1/2 טורטיה = כריך מלחם קל
רכיבים :
• 2 טורטיות קנויות
• 2 כפות מיונז דל קלוריות
• 1 כף חזרת לבנה
• 1-2 כפוץ חרדל דיז’ון
• 1/3 שקית ממתיק מלאכותי
• פלפל גרוס לפי הטעם
• כוס עלי בייבי ארוגולה
• סלק מבושל (אפשר לקנות מוכן בוואקום) חתוך לעיגולים
• כ-150 גר’ פסטראמה הודו
אופן ההכנה :
1. לערבב בקערה מיונז, חזרת, חרדל, פלפל וממתיק מלאכותי.
2. למרוח חצי מכמות התערובת על הטורטיות, להשאיר שוליים כ-2 ס”מ. לשים על כל טורטייה מעל שכבת ממרח 1/2 כמות של עיגולי סלק, עלי בייבי, ופסטראמה.
3. לגלגל את הטורטייה, לחלק לחצי ולהגיש.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב.
ואם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר עכשיו