רכיבים
• 4 ביצים
• 2 עגבניות
• 1 בצל סגול קטן
• 2 כפות חלב
• מעט שמן קנולה
• 2 שיני שום
• שמיר ובצל ירוק
• מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
• לחמם במחבת מעט שמן ולטגן בו עגבניות ובצל חתוכים לעיגולים במשך 2-3 דקות
• לטרוף ביצים עם חלב, פלפל ומלח ולשפוך על המחבת, לכסות ולטגן 2-3 דקות נוספות, להפוך ולטגן 1-2 דקות נוספות
• להגיש עם מעט שום,שמיר ובצל ירוק חתוכים דק
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם? תפנו עכשיו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.