תבשיל אורז בסמטי עם חומוס
4 מנות
כל מנה = סנדוויץ’ מלחם קל
מתאים לרגישים לגלוטן
מתאים לטבעונים
2 כוסות אורז בסמטי מבושל
2 בצלים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 כוסות גרגירי חומוס (משומרים או קפואים)
1 כף שמן קנולה
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
1 בצל בינוני, קצוץ דק
1 פלפל חריף אדום או ירוק חתוך לפרוסות, לקישוט (אם רוצים)
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הבצל עד להזהבה.
מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את החומוס והבצל המטוגן, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
מוסיפים את הבצל הטרי הקצוץ דק, מערבבים קלות ומגישים.
אפשר לפזר פרוסות פלפל חריף לקישוט.
ניתן להוסיף קופסת פטריות טריות או משומרות, חתוכות ומוקפצות במעט שמן.
בתיאבון!
המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר