רכיבים
• חבילת ברוקולי קפוא או טרי – כ-800 גר’
• גביע לבן 1.5% שומן
• 2 כפות שמן זית או קנולה
• 20 גר’ קארי
• 2 ראשי בצל יבש
• מלח לטעם
אופן ההכנה
• מחממים שמן במחבת ומוסיפים ברוקולי חתוך לתפרחות ובצל פרוס לעיגולים.
• מוסיפים לבן, קארי ומלח
• מאדים במשך 15-20 דקות , ניתן להוסיף פטרוזיליה ושמיר קצוצים דק
• מגישים את הברוקולי ויוצקים מלמעלה רוטב מהמחבת
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר עכשיו.