דייסת שיבולת שועל
1 מנה
4-3 כפות שיבולת שועל
1 -1 כוסות מים
כוס חלב
ממתיק מלאכותי לפי הטעם או סטיביה
1 כפית שטוחה קינמון
מבשלים שיבולת שועל במים כ־ 10 דקות. אם משתמשים בשיבולת שועל
מעובדת, יש להכין לפי הוראות היצרן.
מוסיפים חלב, ממתיק מלאכותי או סטיביה וקינמון ומבשלים כ־ 5 דקות
נוספות.
מורידים מהאש ומשאירים מכוסה כ־ 7 דקות.
בתיאבון!
המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר