דלעת ערמונים ממולאת באורז בסמטי וגזר בניחוח קינמון

מתכון של דלעת ערמונים ממולאת באורז בסמטי וגזר בניחוח קינמון

4 מנות

כל מנה +  2סנדוויצ’ים מלחם קל

מתאים לרגישים לגלוטן

מתאים לטבעונים

 

4  דלעות ערמונים

1  כוס אורז בסמטי מבושל   

1  בצל גדול, קלוף וקצוץ

 3 גזרים גדולים, קלופים ומגוררים

מעט שמן לטיגון

קינמון, מלח, כמון, לפי הטעם

מחממים מראש תנור ל־ 200 מעלות.

חוצים את דלעות הערמונים, מרוקנים את תוכנן. מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור.

צולים את הדלעות כ־ 20 דקות, עד שהן מתרככות.

מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד הזהבה.

מוסיפים את הגזר המגורר וממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.

מאחדים עם האורז.

מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.

ממלאים את הדלעות בתערובת האורז, ואופים כ־ 10 דקות נוספות.

מגישים חם.

אפשר להכין כוסמת כמילוי לדלעת ערמונים, במקום אורז.

 

בתיאבון!

 

המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.

 

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר