חיטה עם ירקות
4 מנות
2 כוסות חיטה מבושלת
1 בצל גדול
1 פלפל אדום או צהוב, שטוף
2 עגבניות בשלות, שטופות
2 כפות שמן זית
6-5 שיני שום, קלופות וכתושות
1 כפית כמון
1 כפית אורגנו יבש
3-2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
1 קופסת שעועית לבנה משומרת, מסוננת ושטופה
2 כוסות מים
2-1 שקיות ממתיק מלאכותי או סטיביה
3 כפות מיץ לימון טרי או משומר
קוצצים את הבצל לחתיכות גדולות.
מגרענים את הפלפל וחותכים לטבעות.
קוצצים את העגבניות.
מחממים את השמן בסיר.
שמים בסיר את הבצל, הפלפל והעגבניות, מוסיפים שום, כמון,
אורגנו, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם, מבשלים כ־ 5 דקות
תוך כדי ערבוב.
מוסיפים שעועית ומים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ־ 20-15 דקות.
מוסיפים חיטה מבושלת ומבשלים כ־ 5 דקות נוספות )אם החיטה
קפואה, מבשלים עד שהיא מתחממת(.
לקראת סוף הבישול מוסיפים ממתיק מלאכותי או סטיביה.
מסירים מהאש, יוצקים מיץ לימון, מערבבים ומגישים.
בתיאבון!
המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר