רוצים לגוון את הכריכים שלכם? כמה כריכים מדליקים במיוחד בשבילכם:
- כריך פסטרמה-חמוצים: 2 פרוסות לחם קל/מלא עם שכבת חרדל, פרוסת פסטרמה וחמוצים.
- טוסט פיצה: 2 פרוסות לחם קל/מלא עם שכבה דקה של רסק עגבניות, פרוסת גבינה צהובה לייט, זיתים או פטריות, מעט תבלין פיצה – בטוסטר.
- כריך חצילים: 2 פרוסות לחם קל/מלא עם סלט חצילים ביתי (נועצים סכין במספר חלקים בחציל ואופים בתנור על 200 מעלות, בודקים מדי פעם שהחציל התרכך, שולפים החוצה, חותכים לאורך מרוקנים ומערבבים עם מלח, פלפל ושום).
- כריך גבינה-פלפל: 2 פרוסות לחם קל/מלא עם שכבה דקה של גבינת פלפל (מערבבים גבינה לבנה עד 5% עם קוביות של פלפל אדום, מעט מלח ושום כתוש).
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.