כריכוני פסטראמה ואבוקדו

מתכון ל-6 מנות, כל מנה = כריך מלחם קל

רכיבים:
• 12 פרוסות לחם מחיטה מלאה
• 6 פרוסות פסטראמה של הודו
• 1 אבוקדו
• מעט מיץ לימון טרי
• מעט מלח לטעם
• 12 עלי חסה
• 4-3 עגבניות חתוכות עיגולים דקים
• חבילה של נבטי אלפאלפה

אופן ההכנה:
1. לטגן קלות את פרוסות הפסטראמה ושימו על נייר סופג
2. בינתיים למעוך אבוקדו עם מלח ולימון
3. להכין טוסטים מהלחם, לשים על כל אחת מ-4 פרוסות 2 עלי חסה, 2-3 פרוסות עגבנייה, 3 חצי פרוסות של פסטראמה, רבע מכמות הנבטים. למרוח אבוקדו על 4 פרוסות שנשארו ולסגור איתם את החצי הראשון.
4. לחתוך כל כריך לחצי ולהגיש.

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב.

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.