רכיבים
• 3-4 חצילים קטנים-בינוניים
• 2 כפות מיץ לימון
• 2 כפות טחינה גולמית
• 2 שיני שום
• מלח ופלפל לפי הטעם
• 6 פרוסות חלה קלה
הכנה
1. קולים את החצילים בתנור – מחוררים באמצעות מזלג ואופים בתנור כשעה עד ריכוך.
2. מצננים את החצילים הקלויים, מקלפים ומעבירים לבלנדר (לחילופין אפשר פשוט לחצות את הקליפה, לרוקן את הפנים ולמעוך במזלג).
3. טוחנים בבלנדר את החצילים ושיני שום קצוצות.
4. מעבירים את החצילים לקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, הטחינה והתבלינים.
5. אופים בתנור פרוסות חלה קלה עד הזהבה, מוציאים וחותכים כל פרוסה ל-4 קוביות.
6. מגישים את קוביות החלה עם המטבל, ניתן לאכול חם או קר.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.