מותר לאכול ללא הגבלה
4 מנות
החומרים
1 בצל פרוס לפרוסות
½ ק”ג פטריות שמפיניון פרוסות לפרוסות
2 שיני שום כתושות
ענף טימין למי שאוהב
1/2 כוס יין לבן
פלפל, מלח
4 כוסות מים
1 כוס חלב
2 כפות אבקת מרק טעם עוף
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
1. בסיר מאדים את הבצל, השום, הפטריות.
2. מוסיפים את היין, המים והחלב ומביאים לרתיחה (מי שהוסיף טימין, זה השלב להכניסו למרק).
3. מתבלים ומוסיפים אבקת מרק, מלח, פלפל לפי הטעם.
4. מבשלים 10 דקות.
מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות“, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.