עשיר בפיטוכימיקליים, צלחת גדולה שווה לסנדוויץ
6 מנות
חומרים:
250 גרם שעועית לבנה
(אפשר להשתמש בחלק מהכמות בשעועית חומה)
1 גזר
1 פלפל אדום
1 סלרי שורש / גבעול
1 בצל בינוני
2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
1 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. משרים את השעועית במשך הלילה. שופכים את המים שבהם שרתה, מוסיפים ליטר מים טריים ומבשלים עד לריכוך.
2. מאדים בסיר נפרד את הבצל, הגזר, שיני השום, שורש הסלרי – עד לריכוך.
3. מוסיפים לסיר את השעועית עם הנוזלים ומבשלים ½ שעה נוספת.
4. מתבלים במלח ובפלפל.
מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות“, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.