עוגת גבינה מתוקה ללא-אפייה, דלת-קלוריות יחסית, עשירה בסידן, יכולה לשמש כארוחת ביניים עם כוס משקה.
חומרים
250 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינה לבנה % ½
1 שקית ג’לטין
11/2 כוסות מים פושרים
6 שקיות ממתיק מלאכותי
250 גרם תותים או פירות יער קפואים
1 שקית ג’לי דל-קלוריות בטעם תות שדה
אופן ההכנה
- ממיסים את הג’לטין במים הפושרים. מערבבים בקערה נפרדת את הגבינות, הממתיק ומחצית מהתותים הרחוצים והחתוכים. אם משתמשים בפירות קפואים מפשירים אותם ומסננים.
- מאחדים בזהירות את הג’לטין עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות ויוצקים לתבנית פיירקס. מצננים עד שמתייצב. מסדרים למעלה את יתרת התותים או פירות היער.
- מכינים את הג’לי על-פי הוראות היצרן ויוצקים בזהירות, כף אחרי כף, על התותים. מאחסנים במקרר ומגישים קר.
- מתכון לשבועות בשיטת דיאטת הלחם
מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות“, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.