פסטה צבעונית

מתכון פסטה צבעוניתמתכון פסטה צבעונית

8-7  מנות

כל מנה = סנדוויץ’ מלחם קל

מתאים לטבעונים

 

 1 חבילה של פסטה מקמח דורום

1  בצל ירוק

1  בצל סגול

4  פלפלים בצבעים שונים

1  עגבנייה

1  כף שמן זית

2  שיני שום קצוצות או 1 קובייה קפואה

מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

5-4  עלי בזיליקום או 2 קוביות בזיליקום קפואות

מעט גבינת פרמזן מגוררת

 

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הבצל הסגול.

קוטמים את הפלפלים ומגרענים אותם. חותכים לחצאי טבעות.

חותכים את העגבנייה לחתיכות קטנות.

מחממים את שמן הזית במחבת, מטגנים את הבצל הירוק והסגול והשום,

מוסיפים את הפלפלים ואת העגבנייה ומעט מלח ופלפל שחור גרוס.

מקפיצים כ־ 5 דקות. מוסיפים את הבזיליקום.

מערבבים פנימה את הפסטה, מוסיפים מעט פרמזן.

 

בתיאבון!

 

המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.

 

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר