מתכון פשטידת גזר ושיבולת – שועל

נותן 8 מנות. כל מנה תחליף לסנדוויץ’ מ-2 פרוסות לחם עם ממרח

חומרים:

2 בצלים בינוניים

3 כפות שמןקנולה

6 גזרים בינוניים מקולפים ומגוררים גס

¼ ק”ג דלעת מקולפת ומגוררת גס

1 כוס חלב 1%

½ כוס שיבולת-שועל (קווקר)

½ כוס צימוקים

¼ שקית ממתיק מלאכותי

2 ביצים

קורט מלח

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס.

2.מאדים בסיר את הבצל בשמן עד להזהבה.

3. מוסיפים את הגזר והדלעת וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות.

4. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה.

5. מוסיפים את שיבולת-השועל ומבשלים על להבה נמוכה כשלושדקות.

6. מוסיפים את שאר החומרים, בוחשים ומבשלים כ- 5 דקות נוספות על להבה נמוכה.

7. מעבירים את התערובת לתבנית קפיצית מס’ 26 , או תבנית מלבנית בגודל 22X32 ס”מ, משומנת קלות. אופים כ- 45 דקות, עד להזהבה.

 

מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות“, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.

בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.

זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדתבמשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטיםנוספים ללא כל התחייבות מצדך.