מתכון טעים, דל קלוריות ומכיל סידן
חומרים
- 2 חצילים
- 1 גביע אשל
- 3 כפות אבקת מרק פטריות
- 2 כפות פירורי לחם
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- שן שום כתושה
- פלפל שחור ופפריקה מתוקה או חריפה, לפי הטעם
- 2 ביצים
אופן ההכנה
- מבשלים את החצילים בקליפתם (שלמים) במי מלח עד שהם מתרככים. מסננים, ומעבירים לקערת מעבד המזון. מרסקים למחית, ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את האשל, אבקת המרק, פירורי הלחם, הפטרוזיליה השום הכתוש והתבלינים ומערבבים בעדינות.
- מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף אחיד. מוסיפים את הקצף לקערת החצילים ומערבבים בעדינות עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצקים לתבנית משומנת קלות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-40 דקות.
מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות”, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר עכשיו