מתכון סלט עגבניות
חומרים:
2 סלסילות עגבניות שרי
200 גרם גבינה בולגרית 5%
2 כפות שמן קנולה
1 כפית חומץ
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
צרור גבעולי עירית
צרור עלי בזיליקום ורוקט
3 כפות פטרוזיליה
2 כפות צנוברים קלויים במחבת חמה ויבשה (לא חובה)
אופן ההכנה:
- חוצים את העגבניות ושמים בקערה.
- חותכים את הגבינה לקוביות ומוסיפים לקערה.
- קוצצים את העירית, הבזיליקום, הרוקט והפטרוזיליה ומפזרים על הסלט.
- יוצקים את השמן והחומץ ומתבלים. מערבבים היטב, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
מנה המכילה סידן; עגבניות הן מקור טוב של אשלגן, בטא קרוטן ושל הפיטוכימיקל. לייקופן, נוגד חמצון המועיל במלחמה נגד מחלות לב וסוגי סרטן שונים, בייחוד סרטן הערמונית.
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז