פלפל ממולא באורז בסמטי וירקות
4-3 מנות
כל מנה = סנדוויץ‘ מלחם קל
מתאים לטבעונים
1.5 כוסות אורז בסמטי מבושל
6 פלפלים אדומים או צהובים
3 גזרים, קלופים
2 בצלים, קלופים
2 כפות שמן קנולה
חופן פטרוזיליה או עלי סלרי קצוצים דק (אם רוצים)
100 גרם רסק עגבניות (מכל קטן)
2 כוסות מים
מלח
אופן הכנת המילוי
מגררים גס את הגזרים, חותכים את הבצלים לקוביות. מחממים את השמן
במחבת ומטגנים קלות את הירקות.
מוסיפים לאורז ומערבבים בעדינות.
אפשר להוסיף למלית פטרוזיליה או עלי סלרי קצוצים דק מאוד.
אופן הכנת הפלפלים
חותכים מהפלפלים את הכיפות ושומרים בצד. מוציאים את הגרעינים.
ממלאים את הפלפלים בתערובת האורז והירקות ומכסים בכיפות ששמרנו
בצד.
בקערה קטנה מערבבים רסק עגבניות עם מים.
מסדרים את הפלפלים בסיר רחב או במחבת עמוקה, מוסיפים את רסק
העגבניות המהול במים ומכסים.
מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח, מנמיכים את האש ומבשלים 20-15 דקות.
אם צריך, מוסיפים מים.
בתיאבון!
המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר